Mitas Banden

Op de website van Mitas Tyres vindt u een breed assortiment van Mitas banden. In de sectie landbouwbanden vindt u onder meer tractorbanden, banden voor oogstmachines, implementbanden, en banden voor gemeentewerken.

In de sectie voor bouwmachines en hijs-, hef- en transportwerktuigen vindt u banden voor graafmachines, walsen en egaliseermachines, kranen, vorkheftrucks, banden voor graders, multifunctionele banden en banden bestemd voor moeilijke bouwwerkzaamheden.

Onder het merk Mitas worden verder banden voor motorfietsen, fietsen, vliegtuigen, vrachtwagens en sneeuwbully's geproduceerd.

Productiebedrijven van Mitas banden zijn gevestigd in Praag, Zlín en Otrokovice in Tsjechië , als ook in Servië, Slovenië en in de VS in Charles City, Iowa. Banden worden over de hele wereld via verkoop- en distributienetwerken verkocht.

Meer over het merk Mitas vindt u onder Over ons. Wilt u contact met ons opnemen? Vul dan het formulier hieronder in of ga naar Contact waar u de nodige contactgegevens aantreft.