Persberichten

 • Mitas biedt een oplossing voor de snel veranderende wereld van boeren

  Mitas biedt een oplossing voor de snel veranderende wereld van boeren

  Praag, 22 februari 2017 – Mitas, onderdeel van de Trelleborg Group, lanceert een nieuwe reclamecampagne. De campagne benadrukt de behoeften van de boer aan kwalitatief hoogwaardig materiaal waar ze op kunnen vertrouwen. Hierdoor kunnen ze de steeds veranderende weersomstandigheden trotseren en kunnen ze zich aanpassen aan de snelle ontwikkelingen die de landbouw doormaakt. De Mitas campagne benadrukt dat de boeren met een diversiteit aan machines moeten werken onder steeds wisselende weersomstandigheden en ondergronden als regen, wind, sneeuw en droogte. Een juiste bandenkeuze kan de boer helpen om de algehele effectiviteit van de landbouw te verbeteren. Mitas zal haar reclamecampagne voor de eerste keer presenteren tijdens de SIMA in Parijs van 26 februari - 2 maart op stand C 060 in hal 7.

 • Test uw kracht met Mitas op de SIMA-show in Parijs

  Test uw kracht met Mitas op de SIMA-show in Parijs

  Praag, 16 februari 2017 – Bezoekers aan de SIMA-show in Parijs zal de kans worden geboden om een mountainbike te winnen in de challenge hoek van Mitas op stand C 060, in hal 7. Het enige wat ze hoeven te doen is fietsen op een stationaire fiets en voldoende elektriciteit genereren om het Mitas logo te doen oplichten. Wie het logo het langst kan laten branden, zal de winnaar zijn van een mountainbike ter waarde van 500 euro's. De uitdaging heet 'Test Your Power', en bezoekers kunnen tijdens de SIMA beurs meedoen tussen 26 februari en 2 maart.

 • Presentatie van de Mitas 1000/50R25 SFT tijdens SIMA-beurs in Parijs

  Presentatie van de Mitas 1000/50R25 SFT tijdens SIMA-beurs in Parijs

  Praag, 2 februari 2017 – Mitas, onderdeel van de Trelleborg Groep, zal de 1000/50R25 SFT voor het eerst tonen op de SIMA-beurs in Parijs, die van 26 februari t/m 2 maart plaats vindt. Weer een nieuwe sterke band voor landbouwmachines met hoge PK-waarden zoals aardappeloogstmachines en zelfrijdende spuitmachines. Deze band maakt deel uit van de Mitas Super Flexion Tires (SFT) range, waardoor het van de voordelen geniet van een grote mate van flexibiliteit bij variërende bandenspanning én een optimale prestatie garandeert bij de verschillende specifieke toepassingen. Mitas nodigt alle media vertegenwoordigers en bezoekers uit om van de gelegenheid gebruik te maken om met deze imposante band op de foto te gaan in de Mitas stand C 060 in Hal 7.

 • Nieuwe bandenspannings app van Mitas

  Nieuwe bandenspannings app van Mitas

  Praag, 11 januari 2017 – Mitas, onderdeel van de Trelleborg Group, introduceert nieuwe mobiele bandenspannings app voor Android, iOS en Windows besturingssystemen*.

 • Nieuwe maten Mitas CHO beschikken over unieke technologieën om de bodem te beschermen

  Nieuwe maten Mitas CHO beschikken over unieke technologieën om de bodem te beschermen

  Praag, 1 december 2016 – Mitas, onderdeel van de Trelleborg Groep, breidt haar aanbod van Cyclic Harvesting Operation banden (CHO) deze maand uit met de presentatie van twee nieuwe maten.

 • Mitas sarà presente all’EIMA con la sua ampia gamma prodotto e la nuova app per la pressione di gonfiaggio dei pneumatici

  Mitas sarà presente all’EIMA con la sua ampia gamma prodotto e la nuova app per la pressione di gonfiaggio dei pneumatici

  Praga, 2 novembre, 2016 – All’EIMA di Bologna (padiglione 14, stand A1) Mitas, parte del gruppo Trelleborg, metterà in mostra alcuni dei suoi più innovativi prodotti come i nuovi pneumatici flotation Agriterra, gli HC 2000 con tecnologia VF per le macchine agricole più potenti, gli HCM per utilizzi municipali.

 • Mitas op de EIMA met nieuwe mobiele app voor bandendruk en breed assortiment producten

  Mitas op de EIMA met nieuwe mobiele app voor bandendruk en breed assortiment producten

  Praag, 2 november, 2016 – Op de EIMA beurs in Bologna, zal Mitas, onderdeel van Trelleborg Group, de nieuwste producten tonen uit het agrarisch assortiment waaronder, Agriterra flotationbanden, VF HC 2000 (voor Tractoren met veel vermogen) en naast gewone tractorbanden ook banden voor gemeentelijke inzet. Van 9 t/m 13 november zal Mitas op stand A1 in Hal 14, deze belangrijke innovaties presenteren.

 • Over water lopen met Mitas banden

  Over water lopen met Mitas banden

  Praag, 15 september 2016 – Met Mitas hoge-pk tractorbanden-gemonteerd op een Claas Axos 320 tractor met een gewicht van 4 ton- over het water lopen. Zonder de massale lagedrukbanden zou de trekker onvermijdelijk zinken. Maar dankzij de wet van Archimedes en zorgvuldig rekenen kan de trekker met succes de haven in en daarna terug de wal op zonder dat de kapitein natte voeten krijgt. Mitas, onderdeel van de Trelleborg Group en haar partners verrichtte de ongebruikelijke stunt deze maand in Nederland. Eén van 's werelds grootste landbouwbanden, de Mitas 1250/50R32 SFT op de achteras en de Mitas 750/55R30 SFT op de vooras van de varende Claas tractor.

 • De overname van CGS Holding door Trelleborg is afgerond

  Trelleborg heeft de overname van CGS Holding a.s. – een bedrijf dat eigendom is van privé-investeerders en een belangrijke positie verworven heeft in de sector van de landbouw-, industrie- en gespecialiseerde banden, alsook in de sector van de polymeeroplossingen afgerond. Het totaal van het in aanmerking genomen bedrag in cash bedraagt ongeveer 10,9 miljard SEK op een cash- en schuldvrije basis. ČGS is gevestigd in de Tsjechische Republiek en genereerde een omzet van ongeveer 5,6 miljard SEK met een EBIT-marge van 16 procent.

 • Mitas geeft de Powerpull band vrij voor Europa

  Praag, 28 april 2016 – De speciale band van Mitas voor Tractorpulling de Mitas Powerpull is nu beschikbaar in Europa. Na diverse maanden van ontwikkelen en uitgebreid testen is de 30.5L32 148A8 Powerpull van Mitas nu beschikbaar voor pullingteams. De band wordt geleverd als “slick” (zonder profiel) om de deelnemers de kans te geven een profieldesign naar keuze te creëren. De productie van de Mitas Powerpull 30.5L-32 is gebaseerd op het productieproces van de Mitas hoge-pk tractorbanden. Dit staat garant voor weerstand en een lange levensduur.