Verkkosivuston ja sähköpostin tietosuojaseloste

1. Johdanto

Kun käyt verkkosivustolla, Trelleborg Wheel Systems Nordic AB, Johan Kocksgatan 10, SE-231 81 Trelleborg, Ruotsi (”Trelleborg Wheel Systems Nordic”, ”me”, ”meitä”) saattaa kerätä ja käsitellä sinua koskevia henkilötietoja (”henkilötiedot”).

Tämä tietosuojaseloste (”Tietosuojaseloste”) määrittää mitä henkilötietoja keräämme verkkosivustollamme ja mihin tarkoituksiin kyseisiä henkilötietoja käsitellään.Tässä tietosuojaselosteessa termillä ”käsitellä” tarkoitetaan kaikkia henkilötietoja koskevia toimia mukaan lukien tietojen kerääminen, käsittely, säilytys, jakaminen, pääsy, käyttö, siirto ja hävittäminen.

Sovellettavat tietosuojalait” tarkoittaa kaikkia lakeja ja määräyksiä mukaan lukien toimivaltaisen valvovan viranomaisen antamat määräykset, jotka suojaavat yksiköiden perustavaa laatua olevia oikeuksia ja vapauksia ja erityisesti heidän oikeuttaa yksityisyyteen henkilötietojen käsittelyn osalta. Näitä lakeja ja määräyksiä sovelletaan ajoittain Trelleborg Wheel Systems Nordiciin mukaan lukien rajoituksetta tietosuojalait ja määräykset, jotka panevat täytäntöön tietosuojadirektiivin 95/46/EY sekä 25. toukokuuta 2018 lähtien Euroopan parlamentin ja neuvoston yleisen tietosuoja-asetuksen (EU) 2016/679 (”GDRP”), joka on annettu 27. huhtikuuta 2016 ja joka suojaa luonnollisia henkilöitä henkilötietojen käsittelyä ja kyseisten tietojen vapaata siirtämistä koskevissa asioissa sekä kumoaa direktiivin 95/46/EY.

Henkilötiedoiksi” määritellään kaikki tiedot, jotka koskevan tunnistettua tai tunnistettavissa olevaa luonnollista henkilöä.

2. Evästeet – miksi keräämme ja käsittelemme henkilötietojasi

Trelleborg Wheel Systems Nordic käyttää evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita kerätessään tietoja sinusta ja laitteista (kuten puhelin tai tietokone), kun käyt verkkosivullamme. Jos haluat lisätietoja siitä, miten Trelleborg Wheel Systems Nordic käyttää evästeitä sekä kuvauksen henkilötietojen nykyisistä mahdollisista käyttötarkoituksissa, katso meidän evästekäytäntöämme. Tarkoitukset, joihin käytämme evästeitä, sisältävät seuraavat:

2.1. Mukauttaa vuorovaikutuksemme kanssasi relevanttien tuotteiden ja palvelujen tarjoamiseksi

Kun käyt verkkosivustoilla, laskeutumissivuilla ja lähetät lomakkeita, saatamme kerätä ja käsitellä henkilötietoja, jotta voimme ymmärtää paremmin sinua asiakkaana ja mukauttaa vuorovaikutusta esimerkiksi näyttääksemme sinulle tuotteita ja palveluja, joiden arvelemme kiinnostavan sinua.

Seuraamme verkkosivuston käyttöäsi esimerkiksi mihin klikkaat, käyttötiheys, käytetty aika käyntiä kohden ym.

Kyseisiin tarkoituksiin kerätyt henkilötiedot sisältävät seuraavat:

  • IP-osoite
  • Laitteen tunniste
  • Maa tai alue
  • Postinumero
  • Sähköpostiosoite
  • Etunimi
  • Sukunimi
  • Yhtiön/organisaation nimi
  • Työnkuva
  • Puhelinnumero
  • Toimiala
  • Mielenkiinnon kohteet 
  • Mitas-tyres.comin aktiviteetit kuten Asiakirjojen lataamiset, Videon katselut, yhteydenottolomakkeiden lähettämiset, sivujen katselut, käyttötiheys ym.
  • Alkuperäinen lähde (”viite”) ennen mitas-tyres.comin sivustolla käyntiä kuten sähköpostilinkki, verkkosivusto, yhteisöpalvelupostaus, mainosklikkaus ym., joka ohjasi sinut verkkosivustollemme.

Henkilötietojen edellä kuvatun käsittelyn oikeudellinen perusta on se, että käsittely on välttämätöntä, jotta voimme täyttää oikeutetun intressimme ymmärtää sinua paremmin asiakkaana ja mukauttaa vuorovaikutusta relevanttien tuotteiden ja palvelujen näyttämiseksi GDRP:n artiklan 6.1 kohdan f) mukaisesti.

2.2. Tunnistaa potentiaaliset asiakkaat ja liiketoimintamahdollisuudet

Kun käyt verkkosivustoilla, laskeutumissivuilla ja lähetät lomakkeita näille verkkosivuille, saatamme kerätä ja käsitellä henkilötietoja, jotta voimme tunnistaa oletko potentiaalinen asiakas tai liiketoimintamahdollisuus. Seuraamme verkkosivuston käyttöäsi esimerkiksi mihin klikkaat, käyttötiheys, käytetty aika käyntiä kohden ym.

Kyseisiin tarkoituksiin kerätyt henkilötiedot sisältävät seuraavat:

  • IP-osoite
  • Laitteen tunniste
  • Maa tai alue
  • Postinumero
  • Sähköpostiosoite
  • Etunimi
  • Sukunimi
  • Yhtiön/organisaation nimi
  • Työnkuva
  • Puhelinnumero
  • Toimiala
  • Mielenkiinnon kohteet 
  • Mitas-tyres.comin aktiviteetit kuten Asiakirjojen lataamiset, Videon katselut, yhteydenottolomakkeiden lähettämiset, sivujen katselut, käyttötiheys ym.
  • Alkuperäinen lähde (”viite”) ennen mitas-tyres.comin sivustolla käyntiä kuten sähköpostilinkki, verkkosivusto, yhteisöpalvelupostaus, mainosklikkaus ym., joka ohjasi sinut verkkosivustollemme.

Henkilötietojen edellä kuvatun käsittelyn oikeudellinen perusta on se, että käsittely on välttämätöntä, jotta voimme täyttää oikeutetun intressimme tunnistaa potentiaaliset asiakkaat ja liiketoimintamahdollisuudet GDRP:n artiklan 6.1 kohdan f) mukaisesti.

2.3. Tunnistaa käyttötrendejä ja koota tilastoja

Kun käyt verkkosivustoilla, laskeutumissivuilla ja lähetät lomakkeita näille verkkosivuille, saatamme kerätä ja käsitellä anonyymiksi tehtyjä henkilötietoja käyttötrendien tunnistamiseen sekä tilastollisiin tarkoituksiin. Seuraamme miltä maantieteelliseltä alueelta käyttäjät ovat kuten maa- ja kieliasetukset.

Henkilötietojen edellä kuvatun käsittelyn oikeudellinen perusta on se, että käsittely on välttämätöntä, jotta voimme täyttää oikeutetun intressimme tunnistaa käyttötrendit ja koota tilastoja GDRP:n artiklan 6.1 kohdan f) mukaisesti.

3. Miksi keräämme ja käsittelemme henkilötietojasi

3.1. Antamaan sinulle tietoja kuten uutiskirjeitä, katalogeja ja lehdistötiedotteita

Jos kirjaudut sisään tilataksesi uutiskirjeitä, katalogeja, lehdistötiedotteita tai muita vastaavia tietoja Trelleborg Wheel Systems Nordicista ja sen liiketoiminnoista tai tilaat vastaavia tietoja vain kerran, käsittelemme henkilötietojasi, jotta voimme toimittaa sinulle pyydetyn tilauksen tai tiedot.

Kyseisiin tarkoituksiin kerätyt henkilötiedot sisältävät seuraavat:

  • Etunimi
  • Sukunimi
  • Sähköpostiosoite
  • Puhelinnumero
  • Yhtiö/organisaatio
  • Mielenkiinnon kohteet

Henkilötietojen edellä kuvatun käsittelyn oikeudellinen perusta on se, että käsittely on välttämätöntä, jotta voimme täyttää oikeutetun intressimme toimittaa sinulle pyytämäsi tilaus ja tiedot GDRP:n artiklan 6.1 kohdan f) mukaisesti. Jos et anna verkkosivun lomakkeessa tähdellä* merkittyjä tietoja, emme kykene toimittamaan sinulle pyydettyä palvelua.

3.2. Vastaamaan sinun kysymyksiin ja käsittelemään palautetta yleisesti 

Useimmat verkkosivut antavat kävijöiden käyttöön toiminnon, jonka avulla he voivat tehdä kysymyksiä tai antaa palautetta palveluista ja liiketoiminnoista. Kun käytät kyseistä toimintoa, Trelleborg Wheel Systems Nordic käsittelee henkilötietoja vastatakseen kysymyksiisi ja käsitelläkseen sinulta saamaansa palautetta.

Kyseisiin tarkoituksiin kerätyt henkilötiedot sisältävät seuraavat:

  • Etunimi
  • Sukunimi
  • Sähköpostiosoite
  • Osoite
  • Puhelinnumero
  • Antamasi palaute ja kommentit
  • Verkkosivustolähde

Henkilötietojen edellä kuvatun käsittelyn oikeudellinen perusta on se, että käsittely on välttämätöntä, jotta voimme täyttää oikeutetun intressimme vastata kysymyksiin ja käsitellä palautetta GDRP:n artiklan 6.1 kohdan f) mukaisesti. Jos et anna verkkosivun lomakkeessa tähdellä* merkittyjä tietoja, emme kykene toimittamaan sinulle pyydettyä palvelua.

3.3. Käsitellä viestejä ja tilauksia tai valituksia, jotka olet lähettänyt sähköpostitse, faksilla tai vastaavalla tavalla

Jos lähetät sähköpostia tai faksin työntekijällemme, käsittelemme annettuja henkilötietoja, jotta voimme käsitellä pyynnön tai tilauksen.

Kyseisiin tarkoituksiin kerätyt henkilötiedot sisältävät seuraavat:

  • Etunimi
  • Sukunimi
  • Sähköpostiosoite
  • Osoite
  • Puhelinnumero
  • Muut annetut henkilötiedot

Henkilötietojen edellä kuvatun käsittelyn oikeudellinen perusta on se, että käsittely on välttämätöntä, jotta voimme täyttää oikeutetun intressimme vastata pyyntöihin ja käsitellä tilauksia tai valituksia GDRP:n artiklan 6.1 kohdan f) mukaisesti.

3.4. Luomaan henkilökohtaisia verkkosivukäyttäjän tilejä

Jotkut Trelleborg Wheel Systems Nordicin verkkosivustot sallivat käyttäjien luoda henkilökohtaisen tilin kirjautumistunnuksilla. Kyseisillä verkkosivuilla ja jos luot käyttäjätilin, Trelleborg Wheel Systems Nordic käsittelee henkilötietoja luodakseen ja hallitakseen henkilökohtaista käyttäjätiliä, mahdollistaakseen kirjautumisen, tarjotakseen sinulle pääsyn tilille sekä hallitsemaan tilauksia ja/tai pyyntöjä.

Kyseisiin tarkoituksiin kerätyt henkilötiedot sisältävät seuraavat:

  • Etunimi
  • Sukunimi
  • Sähköpostiosoite
  • Asiakasnumero
  • Puhelinnumero
  • Tilaukset ja/tai pyynnöt

Henkilötietojen edellä kuvatun käsittelyn oikeudellinen perusta on se, että käsittely on välttämätöntä, jotta voimme täyttää oikeutetun intressimme luoda ja hallita käyttäjätiliä ja täyttää käyttäjätiliä koskevan sopimuksen vaatimukset GDRP:n artiklan 6.1 kohtien b) ja f) mukaisesti. Jos et anna verkkosivun lomakkeessa tähdellä* merkittyjä tietoja, emme kykene toimittamaan sinulle pyydettyä palvelua.

3.5. Hallita palveluja ja tuotteita koskevia valituksia

Jotkut verkkosivustomme sallivat sinun toimittaa meille valituksia, jotka koskevat tuotteitamme ja palvelujamme. Kun toimitat meille valituksen, Trelleborg Wheel Systems Nordic käsittelee henkilötietoja tarkoituksiin, jotka liittyvät valituksen tutkimiseen, hallintaan ja siihen vastaamiseen.

Kyseisiin tarkoituksiin kerätyt henkilötiedot sisältävät seuraavat:

  • Etunimi
  • Sukunimi
  • Sähköpostiosoite
  • Puhelinnumero
  • Asiakkaan viitenumero
  • Yhtiö/organisaatio
  • Antamasi valitukset ja kommentit

Henkilötietojen edellä kuvatun käsittelyn oikeudellinen perusta on se, että käsittely on välttämätöntä, jotta voimme täyttää oikeutetun intressimme tutkia, hallita ja vastata valitukseesi GDRP:n artiklan 6.1 kohdan f) mukaisesti. Jos et anna verkkosivun lomakkeessa tähdellä* merkittyjä tietoja, emme kykene toimittamaan sinulle pyydettyä palvelua.

3.6. Hallita hintapyyntöä tai tilausta, joka koskee tuotteitamme tai palvelujamme 

Jotkut verkkosivustoistamme sallivat sinun tehdä hintapyynnön tai tilata Trelleborg Wheel Systems Nordicin tuotteita ja palveluja. Kun toimitat meille hintapyynnön tai tilauksen, Trelleborg Wheel Systems Nordic käsittelee henkilötietoja pyynnön tai tilauksen hallintatarkoituksiin.

Kyseisiin tarkoituksiin kerätyt henkilötiedot sisältävät seuraavat:

  • Etunimi
  • Sukunimi
  • Sähköpostiosoite
  • Osoite
  • Puhelinnumero
  • Yhtiö/organisaatio
  • Organisaatiotunnus
  • Laskutusosoite
  • Asiakasnumero

Henkilötietojen edellä kuvatun käsittelyn oikeudellinen perusta on se, että käsittely on välttämätöntä, jotta voimme täyttää oikeutetun intressimme hallita tilausta GDRP:n artiklan 6.1 kohdan f) mukaisesti. Jos et anna verkkosivun lomakkeessa tähdellä* merkittyjä tietoja, emme kykene toimittamaan sinulle pyydettyä palvelua.

3.7. Täyttää oikeudelliset velvoitteet

Trelleborg Wheel Systems Nordic käsittelee henkilötietoja, jotta se voi täyttää oikeudelliset velvoitteet kuten kirjanpitoa ja verotusta koskevat tarkoitukset.

Kyseisiin tarkoituksiin kerätyt henkilötiedot sisältävät seuraavat:

  • Etunimi
  • Sukunimi
  • Tapahtumatiedot
  • Muut tiedot tarkoituksen vaatimusten mukaan

Henkilötietojen edellä kuvatun käsittelyn oikeudellinen perusta on se, että käsittely on välttämätöntä, jotta Trelleborg Wheel Systems Nordic täyttää oikeudelliset velvoitteet, GDRP:n artikla 6.1 kohta c).

3.8. Laatia, esittää ja puolustaa oikeudellisia vaateita

Trelleborg Wheel Systems Nordic saattaa käsitellä henkilötietoja tarkoituksiin, jotka liittyvät oikeudellisten vaateiden laatimiseen, esittämiseen ja puolustamiseen epätodennäköisessä riitatapauksessa.

Kyseisiin tarkoituksiin kerätyt henkilötiedot sisältävät seuraavat:

  • Etunimi
  • Sukunimi
  • Tapahtumatiedot
  • Muut tiedot tarkoituksen vaatimusten mukaan

Henkilötietojen edellä kuvatun käsittelyn oikeudellinen perusta on se, että käsittely on välttämätöntä, jotta voimme täyttää oikeutetun intressimme laatia, esittää ja puolustaa oikeudellisia vaateita, GDRP:n artikla 6.1 kohta f).

4. Kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi

Trelleborg Wheel Systems Nordic säilyttää henkilötietoja tarvittavan ajan, jotta täytetään tässä tietosuojaselosteessa esitellyt tarkoitukset ellei pidempää säilytysaikaa vaadi tai salli paikallinen laki, jota Trelleborg Wheel Systems Nordicin on noudatettava.

Käytämme seuraavia kriteerejä päättäessämme säilytysajasta:

(i) niin kauan kuin meillä on voimassa oleva sopimus kanssasi (joko henkilökohtainen tai yritysasiakkaan, tavarantoimittajan tai yhteistyö- tai mediakumppanin työntekijänä tai investoijana/omistajana, hallituksen jäsenenä tai asiantuntijana),

(ii) kuten vaaditaan Trelleborg Wheel Systems Nordicia koskevissa oikeudellisissa velvoitteissa (esim. verotusta ja kirjanpitoa koskevat) ja

(iii) kuten aiheellista oikeudellisen asemamme perusteella (sovellettavat vanhentumisajat ym.).

5. Henkilötietojen luovuttaminen ja siirto

Konsernin yhtiöt

Trelleborg Wheel Systems Nordic saattaa luovuttaa käsiteltäviä henkilötietoja muille yhtiöille Trelleborg-konsernin sisällä. Trelleborg Wheel Systems Nordic on varmistanut, että henkilötietoihin sovelletaan asianmukaisia turvatoimia, mikäli tapahtuu kyseinen henkilötietojen siirto Trelleborg-konsernin sisällä ottamalla käyttöön konsernin sisäisen tiedonsiirtosopimuksen, joka soveltaa Euroopan komission vakiosopimuslausekkeita kyseisten siirtojen tapauksessa.

Muut vastaanottajat

Oikeusistuimet ja ulkopuoliset neuvonantajat: Siirron tarkoitus: Oikeudellisten vaateiden esittäminen, laatiminen tai puolustaminen. Oikeudellinen perusta: Täyttää meidän ja sinun oikeutettu intressi saada riita-asia ratkaistuksi toimivaltaisessa tuomioistuimessa.

Trelleborg Wheel Systems Nordicin puolesta toimivat tietojenkäsittelijät

Lisäksi Trelleborg Wheel Systems Nordic saattaa luovuttaa henkilötietoja ulkoisille osapuolille kuten myyjille ja palveluntarjoajille, jotka käsittelevät henkilötietoja Trelleborg Wheel Systems Nordicin ohjeiden mukaisesti. Milloin kyseinen luovuttaminen aiheuttaa henkilötietojen siirtämisen EU:n/Euroopan talousalueen ulkopuolelle, Trelleborg Wheel Systems Nordic takaa, että Euroopan komission vakiosopimuslausekkeet on otettu käyttöön siirtävän Trelleborg Wheel Systems Nordic-yksikön ja vastaanottavan ulkoisen osapuolen välillä. Vaihtoehtoisesti otetaan käyttöön muita turvatoimia ennen kyseisten siirtojen suorittamista.

6. Suojaus

6.1. Takaamme, että henkilötietoihin pääsy on asianmukaisesti suojattu olosuhteiden mukaisilla sopivilla turvatoimilla ottaen huomioon tekniikan taso, toteutuksen kustannukset ja luonne, soveltamisala, käsittelyn asiayhteys ja tarkoitukset sekä siihen liittyvät riskit. Tämän sitoumuksen tueksi olemme toteuttaneet asianmukaiset tekniset, fyysiset ja organisaatiota koskevat toimet henkilötietojen suojaamiseksi seuraavilta: luvaton tai vahingossa tapahtuva tuhoaminen, muutos tai luovuttaminen, väärinkäyttö, vahingoittuminen, varkaus tai vahingossa tapahtuva häviäminen tai luvaton pääsy.

7. Sinun oikeutesi          

7.1. Oikeus oikaista

Trelleborg Wheel Systems Nordic huolehtii tarvittavista toimista sovellettavien tietosuojaa koskevien lakien mukaisesti henkilötietojen tarkkuudesta, täydellisyydestä ja päivityksestä. Jos havaitset, että sinua koskevat henkilötiedot ovat perusteettomia, puutteellisia tai virheellisiä, sinulla on oikeus pyytää henkilötietojen korjaamista. 

Lisäksi sinulla on oikeus pyytää saada sinua koskevat henkilötiedot, joita käsittelemme.

7.2. Muut oikeudet 25. toukokuuta 2018 alkaen

Oikaisua koskevan oikeuden lisäksi 25. toukokuuta 2018 alkaen sovellettavien tietosuojalakien mukaisesti sinulla on mahdollisesti seuraavat oikeudet:

(i) Pääsy

Voit pyytää vahvistusta käsitelläänkö henkilötietoja vai ei ja mikäli niitä käsitellään, voit pyytää saada pääsyn henkilötietoihin ja niitä koskeviin lisätietoihin kuten käsittelyn tarkoitukset. Sinulla on myös oikeus saada kopio käsiteltävistä henkilötiedoista. Jos pyyntö suoritetaan sähköisesti, tiedot toimitetaan yleisesti käytössä olevassa sähköisessä muodossa, jos et pyydä muuta.

(ii) Vastustaa tiettyä käsittelyä

Voit vastustaa käsiteltävien henkilötietojen käsittelyä oikeudellisen intressin perusteella syistä, jotka liittyvät sinun erityiseen tilanteeseen, ja käsittelyä suoramarkkinointitarkoituksiin. Jos olet valinnut vastaanottavasi tilauksen sähköpostitse, jokaisessa sähköpostiviestissä on helposti saatavilla oleva opt-out-toiminto, jonka avulla voit kieltäytyä lisäviesteistä.

(iii) Poisto

Voit pyytää henkilötietojen poistamista tietyissä olosuhteissa kuten, jos henkilötietoja ei enää tarvita tarkoituksiin, joita varten ne kerättiin.

(iv) Käsittelyn rajoitus

Voit pyytää meitä rajoittamaan henkilötietojen käsittelyn sisältämään ainoastaan henkilötietojen säilytyksen tietyissä olosuhteissa kuten esimerkiksi kun käsittely on laitonta, mutta et halua henkilötietojesi poistoa.

(v) Suostumuksen peruuttaminen

Sinulla on oikeus peruuttaa henkilötietojen käsittelyä koskeva suostumus milloin tahansa siltä osin, kun tämä pohjautuu suostumukseesi.

(vi) Tietojen siirrettävyys

Voit pyytää saada koneluettavan kopion suostumuksen perusteella käsiteltävistä henkilötiedoista tai sellaisista henkilötiedoista, joiden käsittely on välttämätöntä sinun kanssa sovitun sopimuksen suorittamista varten, ja jotka Trelleborg Wheel Systems Nordic on saanut sinulta (tietojen siirrettävyys) ja pyytää tietojen siirtoa toiselle rekisterinpitäjälle (mikäli mahdollista).

7.3. Valitus valvontaviranomaiselle

Tiedät, että sinulla on aina oikeus tehdä henkilötietojen käsittelyä koskeva valitus toimivaltaiselle tietosuojaviranomaiselle, jos tämä sallitaan sovellettavissa tietosuojaa koskevissa laeissa. Tietosuojaviranomainen on saavutettavissa täältä Swedish Datainspektionen.

8. Yhteystiedot

Jos sinulla on henkilötietojen käsittelyä koskevia kysymyksiä tai ongelmia tai haluat käyttää jotain oikeuttasi tai saada kopion henkilötietojen suojaamiseksi käyttöön otetuista suojamenetelmistä siirron tapauksessa, ota yhteys Trelleborg Wheel Systems Nordiciin alla olevia yhteystietoja käyttämällä.

Trelleborg Wheel Systems Nordic AB, Johan Kocksgatan 10, SE-231 81 Trelleborg, Ruotsi info-fi@mitas-tyres.com