Saopštenja za medije

 • Na EIMA 2018, Mitas predstavlja jednu od najvećih poljoprivrednih pneumatika na svetu

  Na EIMA 2018, Mitas predstavlja jednu od najvećih poljoprivrednih pneumatika na svetu

  Prag, 6 Novembar 2018 - Mitas, deo Trelleborg grupe, na EIMA 2018 saju u Bolonji od 07-11. Novembra na štandu A5 u Hali 14, predstaviće najveći poljoprivredni pneumatik na svetu.

 • Prezentacija Mitas poljoprivrednih pneumatika na Poljoprivrednom Novosadskom Sajmu

  Prezentacija Mitas poljoprivrednih pneumatika na Poljoprivrednom Novosadskom Sajmu

  Mitas Vas sa zadovoljstvom poziva na 85. Međunarodni Poljoprivredni sajam u Novom Sadu, Srbija. Nalazimo se na otvorenom štandu br.35 od 15. - 21.05.2018.

 • Mitas nudi rešenje za stalne promene u svetu poljoprivrede

  Mitas nudi rešenje za stalne promene u svetu poljoprivrede

  Prag, 22. februar, 2017. – Mitas, deo Trelleborg grupe, predstavlja novu marketinšku kampanju. Ona naglašava potrebe poljoprivrednika za kvalitetnom opremom na koju se mogu osloniti, koja će im pomoći da odnesu pobedu nad vremenskim uslovima koji se stalno menjaju i da se prilogode svetu poljoprivrede u brzom razvoju. Mitasova kampanja naglašava da poljoprivrednici moraju da rade sa raznim tipovima mehanizacije i primenama na različitim terenima i lokacijama po kiši, vetru i snegu kao i tokom suše. Pravilno odabrani, pouzdani pneumatici mogu pomoći poljoprivrednicima da poboljšaju celokupnu efektivnost poljoprivrede. Mitas će predstaviti po prvi put svoju komunikacionu kampanju tokom sajamske priredbe SIMA u Parizu, od 26. februara do 2. marta na štandu C 060 u Hali 7.

 • Proverite svoju snagu sa Mitasom na sajamskoj priredbi SIMA u Parizu

  Proverite svoju snagu sa Mitasom na sajamskoj priredbi SIMA u Parizu

  Prag, 16. februar, 2017. – Posetioci sajamske priredbe SIMA u Parizu biće u prilici da osvoje planinski bicikl u takmičarskom kutku na Mitasovom štandu C 060, lociranom u Hali 7. Sve što treba da urade je da voze sobni bicikl i generišu dovoljno električne energije za osvetljavanje Mitas logoa. Onaj ko najduže bude držao logo osvetljenim biće pobednik i osvajač planinskog bicikla vrednog 500 evra. Naziv izazova glasi „Testirajte vašu snagu“, a posetioci se mogu priključiti u bilo kom trenutku na sajamskoj priredbi SIMA, koja se održava od 26. februara do 2. marta.

 • Svetska premijera Mitas 1000/50 R 25 SFT na sajamskoj priredbi SIMA u Parizu

  Svetska premijera Mitas 1000/50 R 25 SFT na sajamskoj priredbi SIMA u Parizu

  Prag, 2. februar 2017. – Mitas, deo Trelleborg Grupe, predstaviće 1000/50 R 25 SFT, novi moćni pneumatik za visoko-snažnu specijalizovanu poljoprivrednu mehanizaciju kao što su kombajni za krompir i samohodni rasturivači, na sajamskoj priredbi SIMA koja će se održati u Parizu od 26. februara do 2. marta. Kao deo Mitasovog Super Flexion Tires (SFT) opsega, raspolaže sa prednostima SFT-a koje se ogledaju u fleksibilnosti pri različitim pritiscima duvanja i optimalnim performansama spram specifične primene. Mitas poziva sve predstavnike medija i posetioce da iskoriste mogućnosti za fotografisanje sa ovim impresivnim pneumatikom na Mitasovom štandu C 060 u Hali 7.

 • Mitasova mobilna aplikacija pomaže farmerima u podešavanju odgovarajućeg pritiska u pneumaticima

  Mitasova mobilna aplikacija pomaže farmerima u podešavanju odgovarajućeg pritiska u pneumaticima

  Prag, 11. januar 2017. – Mitas, deo Trelleborg grupe, predstavio je novu mobilnu aplikaciju za podešavanje pritiska u pneumaticima, za Android i iOS uređaje, kao i za Windows phone*.

 • Nove dimenzije Mitas CHO pružaju jedinstvenu tehnologiju za zaštitu zemljišta

  Nove dimenzije Mitas CHO pružaju jedinstvenu tehnologiju za zaštitu zemljišta

  Prag, 1. decembar, 2016. – Mitas, deo Trelleborg Grupe, proširuje svoj opseg CHO pneumatika za Cikličnu Upotrebu u Žetvi (Cyclic Harvesting Operation - CHO) i predstavlja dve nove dimenzije ovog meseca.

 • Mitas na sajamskoj priredbi EIMA sa novom mobilnom aplikacijom za pritisak u pneumaticima i širim proizvodnim opsegom

  Mitas na sajamskoj priredbi EIMA sa novom mobilnom aplikacijom za pritisak u pneumaticima i širim proizvodnim opsegom

  Prag, 2. novembar, 2016. – Mitas, deo Trelleborg grupe, predstaviće na sajamskoj priredbi EIMA u Bolonji najznačajnije proizvode iz svog poljoprivrednog opsega, uključujući Agriterra flotacione pneumatike, VF HC 2000 pneumatike za visoko-snažne traktore kao i pneumatike za municipalne i obične traktore. Od 9. do 13. novembra na štandu A1 u hali 14 Mitas će prikazivati ključne inovacije iz svog vodećeg tržišnog opsega specijalnih pneumatika.

 • Mitasovi pneumatici hodaju po vodi

  Mitasovi pneumatici hodaju po vodi

  Prag, 15. septembar, 2016. – Mitasovi pneumatici za snažne mašine pomogli su Claas Axos 320 traktoru koji teži 4 tone da „hoda“ po vodi. Bez masivnih flotacionih pneumatika traktor bi nesumnjivo potonuo. Ali zahvaljujući detaljnom proračunu i Arhimedovom principu traktor je uspešno napustio luku, a zatim se vration na suvo tle sa kapetanom koji nije pokvasio svoja stopala. Mitas, deo Trelleborg Grupe, i njegovi partneri sproveli su neobičan podvig u Holandiji, ovog meseca. Jedan od najvećih poljoprivrednih pneumatika, Mitas1250/50 R 32 SFT, namontiran je na zadnju osovinu, a Mitas 750/55 R 30 SFT na prednju osovinu plutajućeg Claas traktora.

 • Mitas pušta u evropsku prodaju Powerpull pneumatik

  Prag, 28. april, 2016. – Specijalni pneumatik za traktorsko nadvlačenje Mitas Powerpull pušten je u prodaju u Evropi. Nakon nekoliko meseci sopstvenog razvoja i intenzivnih ispitivanja, Mitas 30.5L32 148A8 Powerpull dostupan je takmičarskim timovima. Proizvodi se kao slik pneumatik, bez šare gazećeg dela, što omogućava takmičarima da stvaraju pobednički dizajn po sopstvenom nahođenju. Proizvodnja Mitas Powerpull 30.5L-32 zasnovana je na procesu sličnom onom kod Mitasovih pneumatika za visoko-snažne traktore. Ovo garantuje izdržljivost i trajnost.